CeBIT Hannover 2-6/3 2010

Push your Business på CeBIT 2010

CeBIT 2010 är marknadsplatsen för företag inom ICT-industrin som vill utöka sina affärer. Kontakter och publicitet leder till affärer och för de internationella besökarna blir det som vanligt ett smörgårdsbord av affärsmöjligheter. Läs mer om programmet på CeBIT 2010:  www.cebit.de/program

Connected Worlds på CeBIT 2010

Att vara uppkopplad till internet i alla sammanhang blir hela tiden viktigare. På CeBIT 2010 kommer ett antal specialutställningar att fokusera på detta. Connected Living, Broadband World, Tele Health, Websciety, Destination ITS är några av specialutställningarna där  uppkoppling har blivit en förutsättning. Även Banking & Security bygger idag på att man är uppkopplad. Läs mer om den uppkopplade världen på CeBIT: www.cebit.de/connected_worlds_e.

Enkelt och billigt att besöka CeBIT

Från Sverige finns idag en mängd olika billiga sätt att resa till Hannover via flyg, tåg och buss. Vår partner Air Berlin erbjuder t.ex. direktflyg från Stockholm/Arlanda till Hannover till mycket förmånliga priser. Alternativt finner du via Forellenresor förmånliga paketresor med buss.
För bokning av hotellrum kan du kontakta vår partner Maritim Hotels och för boende i privatrum eller lägenhet får du hjälp av Fair Accomodation. För grupper hjälper gärna American Express till med kompletta paketresor inklusive hotell och annan service.
Vi erbjuder dessutom alla besökare gratis inträdesbiljetter, maila liselotte@messe.se för mer information.

CeBIT Global Conferences

Den samlade kunskapen från många av världens ledande ICT-företag finns hos de personer som håller "key note speaches" på CeBIT Global Conferences. Dessa nyckelpersoner informerar om hur de ser framtiden och vilka trender som kan komma att bli avgörande för fortsatt lönsamhet. Det är en bra investering att besöka Hannover, läs mer om CeBIT Global Conferences och nyckelpersonerna: www.cebit.de/cgc_e.

CeBIT Worldwide Events

Efter CeBIT Hannover kommer nästa CeBIT Event att bli CeBIT Australia 24-26 maj. För de företag som är verksamma i Australien är CeBIT Australia den viktigaste mötesplatsen, för mer information skicka ett mail till nils@messe.se.  Mer information finns även på www.cebit.com.au.

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

I en tid av försiktig konjunktur-uppgång har CeBIT valt mottot "Push your Business". Starkare än tidigare fokuserar mässan på att skapa affärer mellan företag för att därmed bidra till en bättre konjunktur.

Det blir som vanligt en spännande mässa där människor från hela världen möts och diskuterar affärer och framtiden. Ofta ger stora internationella mässor marknaden en knuff framåt. Vi hoppas att årets CeBIT skall bidra till en bättre konjunktur och att alla de tusentals utställare som deltar ökar sina affärer.

För besökare från Sverige har det blivit enklare och billigare att besöka CeBIT. Ett besök på CeBIT är en bra investering, där finns en enorm kompetens och potential för dem som vill göra affärer.

Nästa stora CeBIT World Worldwide Event blir CeBIT Australia i maj. Mycket spännande saker händer även där. Svenska företag som är aktiva i Australien är välkomna att kontakta mig för mer information.

Välkommen till CeBIT 2-6 mars!

Med vänlig hälsning
Nils Fickler

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!