CeMAT- fokus på intralogistik

CeMAT

CeMAT Hannover 2011: hjärtat i CeMAT familjen med fokus på ekonomi, ekologi och hållbarhet

2-6 maj 2011 kommer hållbarhet, innovationer samt integrerade system för materialhantering och logistik att vara i centrum på CeMAT i Hannover.
"Intresset för CeMAT Hannover är mycket stort och vi räknar med 1.100 utställare från hela världen som kommer att presentera allt som är värt att veta inom just materialhantering och logistik", säger Wolfram von Fritsch, chef för CeMAT Hannover. "Vi räknar precis som tidigare med, att de viktiga internationella beslutsfattarna (2008: 50.000 besökare) kommer till Hannover för att se och investera i ny teknik." För mer information om CeMAT Hannover, se www.cemat.de eller maila till nils@messe.se. Här finns möjlighet att ställa ut i den svenska samlingsmontern, vilket är både enkelt och kostnadseffektivt, mer info: www.messe.se/pdf/CeMAT_11Gmonteranmälan.pdf

CeMAT worldwide
Optimerad materialhantering och logistik, eller intralogistik som vi säger, är en förutsättning även i alla tillväxtregioner i världen. Deutsche Messe har genom sina dotterbolag skapat välorganiserade ledande CeMAT-mässor på flera viktiga tillväxtmarknader. Här följer en kronologisk uppräkning av de kommande mässorna. För samtliga mässor hjälper vi er att få ut det mesta av mässinvesteringen:

CeMAT Russia 28 sep - 1 okt 2010 i Moskva NYHET!
Det är premiär för CeMAT Russia i Moskva, bl.a. följande företag är anmälda Still, Jungheinrich, Linde, SSI Schäfer, Hähnel. Här finns nu endast enstaka platser lediga, för deltagande kontakta oss snarast: Läs mer på www.cemat-russia.com.

CeMAT Asia 25 - 28 okt 2010 i Shanghai
Den ledande mässan för materialhantering och logistik i Kina, arrangeras för 10:e gången i Shanghai. Speciellt fokus kommer att ägnas åt hamnlogistik och AGVer Läs mer www.cemat-asia.com.

CeMAT India 15 - 18 dec 2010 i Mumbai
För tredje gången arrangeras CeMAT India, denna gång i Mumbai. Mumbai är det industriella centret i Indien och behovet och investeringsviljan i ny teknik är mycket stor. Mer info www.cemat-india.com.

WIN, 3 - 6 februari 2011 i Istanbul
Turkiet är en mycket expansiv marknad med snabb utveckling. Här heter mässan WIN och målgruppen är hela den intressanta regionen runt Istanbul. Läs mer: www.win-fair.com

CeMAT South America 4 - 7/4 2011 NYHET!
Det senaste tillskottet i CeMAT-familjen. Sydamerika är en mycket viktig marknad och vi har valt Sao Paulo som utställningsort. Många av de ledande företagen har redan anmält, bl.a. Jungheinrich, Still, Toyota, Yale, Hyster, Clark, Linde. Även här börjar det bli trångt om plats och vi anar en succé för denna premiär, mer info på www.cemat-southamerica.com.
Ledarspalten:

Bäste Läsare!

Materialhantering och logistik är ryggraden i företagens distribution och därmed en oerhört viktig del i verksamheten. Efter några tuffa år visar branschen återigen tillförsikt och många kloka bedömare tror att 2011 blir ett riktigt bra tillväxtår.

Därmed är tajmingen för CeMAT Hannover optimal, en stor internationell mötesplats i en konjunkturuppgång är precis vad branschen behöver. De flesta stora företagen har redan meddelat oss att de kommer att delta på CeMAT 2011 och planeringen börjar inom kort.

Vi erbjuder svenska kunder möjlighet att ställa ut i den svenska gruppmontern eller i egen regi. Gruppmontern erbjuder ett både enkelt och kostnadseffektivt sätt att delta. Här finner du länk till anmälan och som alltid får de som kommer först de bästa platserna.

Framtiden för svensk industri ligger i att satsa på tillväxt-marknaderna i världen. Det är där den stora potentialen finns när länder med stora befolkningar börjar konsumera.

CeMAT organisationen har identifierat de viktigaste tillväxtmarknaderna och genom samarbete med kompetenta partners kan vi erbjuda er spännande mötesplatser.

Vi på Sverigekontoret har som uppdrag att hjälpa svenska företag till framgång via våra mässor, Ring gärna, så hjälper vi er till framgångsrika mässdeltaganden och därmed goda affärer.

Med vänlig hälsning
Nils Fickler
 

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post:info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!