EuroBLECH HANNOVER: 21-25/10 2008

EuroBlech

Rekordstort intresse för EuroBLECH 2008

EuroBLECH 2008, som är den ledande fackmässan för den plåtbearbetande industrin, kommer att bli en ny rekordmässa! Den 20:e upplagan av EuroBLECH går av stapeln den 21 - 25/10 2008. Där kommer den internationella plåtbearbetande industrin att vara på plats och presentera alla nyheter och tekniska utvecklingar.
De 1.495 utställarna från 37 länder har bokat 87.000 kvm, vilket är den största utställningsytan någonsin!

Senaste nytt
Ett besök på EuroBLECH 2008 innebär att man får tillgång till den absolut senaste informationen och kompetensen inom industrin. Eftersom hela 44 % av utställarna är från andra länder än Tyskland, ger ett besök en internationell överblick. I en konkurrensutsatt värld innebär kunskap om den senaste tekniken och trenderna inom industrin ofta en avgörande fördel för framgångsrika affärer. Därför är ett besök på EuroBLECH både en lönsam och viktig investering. Vill du veta mer om mässan och dess utställare kan du använda följande länk: www.euroblech.com/english/.

Snabbt och enkelt för besökare  NYHET!
För att göra det enkelt för utländska besökare erbjuder EuroBLECH en "snabbfil" (fast lane) för dem som har köpt sina inträdesbiljetter i förväg. De som har förköpsbiljetter slipper registrera sig i Hannover och har därigenom extra snabb access till mässområdet. "Fast lane" ingångarna är endast till för dem som köpt biljetten i förväg samt VIP-besökare.
För att få nyttja "fast lane" beställer du dina inträdesbiljetter via följande länk: www.messe.se/html/biljetter.php. Biljetterna skickas mot faktura.

Bra service och "tyskt gemyt" i Hannover
Ett besök i Hannover är både trevligt och givande. Via vår webbplats kan ni boka resor och boende på ett enkelt sätt. Hannover är en stad som är ungefär så stor som Göteborg (ca 540.000 invånare) och har en trevlig stadskärna med mysigt uteliv. Vår rekommendation är att boka boende någonstans i stan och sedan använda de utmärkta kommunala förbindelserna till mässan (spårvagn (U-Bahn) och pendeltåg (S-Bahn).

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

EuroBLECH 2008 kommer att bli en rekordmässa. Intresset från utställarsida har varit mycket starkt och företag från 37 länder kommer att finnas representerade.

För besökare från Sverige finns därmed en unik möjlighet att skaffa information om senaste teknik, nya lösningar och framtidens trender inom plåtbearbetning. I ett tuffare konjunkturläge kan tekniskt försprång ibland vara helt avgörande för att utveckla lönsamma affärer. Därför lönar det sig att besöka EuroBLECH 2008 i Hannover.

Det finns många olika alternativ att ta sig till mässan i Hannover. Antingen med flyg, tåg eller bil. Det är både enkelt och dessutom billigt om man bokar sitt mässbesök i god tid. På vår webbplats kan du klicka på resa och bo, där får du information om hur du kommer till mässan. Ett tips är att köpa inträdesbiljetten i förväg, då sparar du mycket tid vid ingången i Hannover.

Välkommen till EuroBLECH 2008 i Hannover!

Med vänlig hälsning
Nils Fickler
 

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post:info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!