HANNOVER MESSE 19-23/4 2010

Effektivare - innovativare samt energisnålare

Till mottot 'effektivare - innovativare - energisnålare' presenteras nyheter, innovationer och teknisk utveckling samt nya material ur den industriella världen på årets HANNOVER MESSE 19-23 april. Tyngdpunkten ligger på teman som energi, mobilitet, automation samt underleverantörer. Dessa teman avspeglar de branschtrender som råder inom industrin.
Som vanligt finns det mycket att se och uppleva på HANNOVER MESSE. Vill du läsa mer om mässprogrammet och alla specialutställningar, klicka på  www.hannovermesse.de

Möt våren i Hannover

I slutet på april är det vår i Hannover och även vår för konjunkturen. Investeringsviljan återvänder till industrin och när fackbesökare från hela världen möts och ser alla nyheter och spännande produkter, kommer affärer att göras. Vi vet av erfarenhet att HANNOVER MESSE har en positiv inverkan på konjunkturen. Årets Partnerland är Italien och Silvio Berlusconi samt Angela Merkel inviger mässan den 18/4 på kvällen. Lär mer om Partnerland Italien på www.hannovermesse.de/italien.

Få ut mer av ditt mässbesök

Förbered ditt mässbesök noggrant så får du ut mer. Här följer några av våra tips:

  • beställ inträdesbiljetter genom att skicka ett mail till liselotte@messe.se. Dagskorten är gratis och gäller på lokaltrafiken i Hannover till och från mässan
  • boka resa och boende, www.messe.se/html/resabo.php
  • sök fram de företag du vill besöka, se www.hannovermesse.de/exhibitorsproducts
  • Boka möten med viktiga utställare
  • Växla in Euros, just nu är växelkursen förmånlig! I Tyskland är de dåliga på att acceptera kreditkort
  • Ta på dig bekväma skor.

Sista minuten platser

Det finns fortfarande sista minuten platser på HANNOVER MESSE. Vi räknar med att ca 200.000 internationella besökare kommer till mässan så det är en spännande målgrupp från hela världen. Kontakta nils@messe.se snarast om du är intresserad av att delta.
 

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

nu är det hög tid att boka besöket på HANNOVER MESSE. Som vanligt finns det massor att se och uppleva, inte minst våren i Hannover!

I artikeln intill ger vi våra tips för att få ut maximalt av mässbesöket. Det lönar sig att förbereda sig och boka möten med viktiga utställare, då blir resultatet oftast betydligt bättre.

Partnerland Italien blir ett spännande inslag på årets mässa. Silvio Berlusconi kommer dels att delta på invigningen av mässan och dels kommer han även att vandra runt på området under den första mässdagen. Italiensk industri är mycket innovativ och en intressant partner för svenska företag.

Det finns fortfarande möjlighet att delta på mässan som utställare, det finns ett fåtal restplatser. Då gäller det att boka deltagandet snabbt. Hör av dig så hjälper jag dig gärna.

Välkommen till industrins träffpunkt i Hannover!

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!