HANNOVER MESSE World Wide Events 2009/2010

Satsa på tillväxt!
Det finns ett antal spännande tillväxtregioner i världen som utvecklas bättre än t.ex. USA och Europa för närvarande. I flera av dessa erbjuder vi stora affärsmöjligheter genom våra internationella fackmässor. Hög mässkvalitet betyder dessutom att det är lättarbetade mässor med mycket bra service. Kontakta oss så rådgör vi vilka mässor som passar er.
Här följer en överblick om våra kommande events:

EPM Linkage Vietnam, 15-17 okt 2009
Detta är en ytterst spännande region som uppvisar mycket stark tillväxt. Bakomliggande faktorer är en mycket ung välutbildad befolkning med stor framtidstro som har stort behov av modern teknologi. Den vietnamesiska regeringen har målet att Vietnam skall vara en industrination år 2020. Därför finns det en enorm potential via EPM som är den största industrimässan i Vietnam. Läs mer om mässan på www.epmlinkage.com.

PTC Asia i Shanghai 26-29 okt 2009
En fantastisk region med fortsatt stark utveckling. Vem kan bortse från världens största marknad? PTC Asia (Power Transmission Control) har varit etablerad i mer än 10 år. Läs mer på  www.ptc-asia.com.

IAS (Industrial Automation), ES (Energy) MWCS (Metal Working) i Shanghai 3-7 nov 2009
Industriautomation, energi och metallbearbetning växer starkt i Kina, läs mer om fackmässorna på www.industrial-automation-show.com.

MDA, IA, Energy och CeMAT i Mumbai 10-13 dec 2009
Kända fackmässor från Hannover som arrangeras samtidigt i Mumbai i Indien. Denna mässa flyttades från Bangalore (2008) till Mumbai 2009 och kommer troligen att alternera för att nå alla Indiens viktiga industriregioner. Indien är oomtvistat en av världens framtidsregioner. Läs mer på www.mda-india.com (därifrån når du de olika fackmässornas sidor).

WIN i Istanbul 4-7 feb 2010
Flera fackmässor äger rum samtidigt på WIN i Turkiet, läs mer på www.win-fair.com.

MDA, IA och CeMAT i Dubai 9-11 feb 2010
Mellanöstern med Dubai i centrum har haft en strålande utveckling. Nu anpassar sig länderna i regionen till en industriell framtid. Här finns en kapitalstark marknad. Läs mer på www.mda-me.com.
 

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

världen förändras och de traditionellt stora marknaderna USA och Europa blir omkörda av nya spännande regioner. För de företag som vill fortsätta att expandera är dessa tillväxtmarknader viktiga att ta sig an förr eller senare.

Därför har Deutsche Messe under många år byggt upp ett nät av välorganiserade bra mässor på världens tillväxtmarknader. Vi har arbetat med dessa mässor i mer än ett decennium och skaffat oss stor erfarenhet och kunskap. Kontakta oss så kan vi diskutera vilka mässor som passar er tillväxtstrategi!

På våra "international events" finns precis som i Hannover möjligheten att välja servicenivå, från egna montrar via färdiga montrar  till samlingsmontrar med mycket hög servicenivå.

För de företag som är intresserade av flera av våra mässor kan vi nu även erbjudna skräddarsydda paket helt efter era önskemål. Kontakta mig så ser vi vad vi kan erbjuda ert företag!

Glad sommar önskar

Nils Fickler
 

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!