INTERSCHUTZ 2010, 7-12 juni i Leipzig

INTERSCHUTZ 2010 arrangeras i Leipzig i södra Tyskland. Samtidigt äger den stora brandkårskonferensen "Deutscher Feuerwehrtag" rum där alla brandkårer från Tyskland är representerade. "Detta är en mycket stark och viktig målgrupp för utställarna", berättar projektledaren Jörg Uwe Strauss. "Denna målgrupp är köpstark även i det sämre konjunkturläge som nu råder", fortsätter Jörg Uwe.

Internationellt deltagande
Deltagandet på INTERSCHUTZ 2010 kommer att bli lika stort och internationellt som vanligt. Mässan äger endast rum vart femte år och blir återigen en kraftsamling för de knappt 1.200 utställarna. Hälften av utställarna kommer från andra länder än Tyskland. Med sina ca 140.000 internationella besökare är INTERSCHUTZ en internationell höjdpunkt för hela skydds- och säkerhetsbranschen.

För svenska besökare innebär detta att man kan se och uppleva alla tekniska nyheter från världens ledande företag inom branschen.

Fullbokat
INTERSCHUTZ är helt fullbokad och det står ett flertal företag, däribland svenska, på väntelista för att få monterplats. Från Sverige deltar i dagsläget 16 företag, störste utställare är Scania med sina fordon. "Om vi får några företag som väljer att hoppa av mässan kan vi bereda plats åt dem som står på väntelista. För svenskt vidkommande skulle det innebära ytterligare en utställare i dagsläget", säger Jörg Uwe Straus, projektledare för INTERSCHUTZ.

Leipzig en mässtad med starkt mässtradition
INTERSCHUTZ arrangeras i Leipzig i sydöstra Tyskland för att äga rum samtidigt som "Deutscher Feuerwehrtag", den tyska brandkårs konferensen som äger rum vart femte år.
Leipzig har ett nytt, modernt mässområde som ligger lättillgängligt för besökarna. Där är det både trevligt och enkelt att besöka mässan. Fr¨ån Sverige finns en enkel förbindelse via Berlin med flyg och sedan tåg. Vår partner Air Berlin har billiga biljetter.

Hela Leipzig har genomgått omfattande renovering under senare år och är väl värt ett besök. Inträdesbiljetter till förköpspris gäller även som färdbiljett på närtrafiken i Leipzig. Klicka på länken ovan och beställ.
 

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

Vart femte år arrangerar vi den internationella fackmässan INTERSCHUTZ för brand- och katastrofskydd, räddning och säkerhet. I juni är det dags igen och intresset är mycket stort! Alla monterytor är fullbokade och det lovar att bli en fest för branschen!

Teknikutvecklingen pågår hela tiden och det blir spännande dagar i Leipzig. Boka din inträdesbiljett på vår webbplats så blir det billigare (förköpspris). Biljetten gäller dessutom på närtrafiken i Leipzig till och från mässan.

www.interschutz.de finns även bra information om boende mm.

Välkommen till Leipzig!

Med vänlig hälsning

Nils Fickler
 

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!