LIGNA Hannover 18-22/5 2009

Making more out of wood - resurseffektivitet i fokus
LIGNA HANNOVER blir återigen samlingspunkten för trä och skogsindustrin. Huvudtemat blir teknologi för resurseffektivitet - att helt enkelt få ut maximalt av råvaran och att bearbeta effektivt. Totalt kommer ca 1.800 utställare från hela världen att presentera det senaste och mest effektiva de har att erbjuda. Ett besök på LIGNA är därför en investering som ger en total överblick över den senaste teknologin och trenderna inför framtiden. Läs om hela mässprogrammet på www.ligna.de. Där finns även information om alla kringarrangemang, specialutställningar och seminarier.

Dags att boka besöket på LIGNA
Nyhet! I år finns det en direkt flygförbindelse mellan Stockholm och Hannover med Air Berlin. Det finns även utmärkta förbindelser med buss (Forellenresor och Gruppresor) samt tåg. Via våra partners erbjuder vi även rumsbokning i Hannover, se http://www.messe.se/html/resabo.php.
Det är även smart att köpa inträdesbiljetten före mässan. Dels blir det billigare (vi erbjuder rabatterade biljetter till förköpspris) och dels slipper du köa vid mässingången, beställ via www.messe.se/html/biljetter.php.

Förbered besöket

Med tanke på det stora utbudet är det klokt att förbereda besöket. Via www.ligna.de kommer du att kunna söka utställare och produkter. Informationen på ligna.de blir tillgänglig i början av april.

Sista minuten för utställare
Det finns fortfarande ströplatser kvar på LIGNA. Kontakta oss så hjälper vi dig till ett framgångsrikt deltagande. Kontakta Helga Sandström för mer information (helga@messe.se).

Ledarspalten:

Bäste Läsare!

I dessa  tider med ekonomisk kris och svarta rubriker är positiva signaler viktiga. Jag tror och hoppas att LIGNA precis som under tidigare lågkonjunkturer skall bli en positiv impuls för trä- och skogsindustrin. När fackbesökare från hela världen strålar samman uppstår positiva samtal och kontakter som leder till affärer.

Resurseffektivitet är ledordet på årets LIGNA. Det är ett aktuellt tema som de flesta i branschen sysselsätter sig med.

Förbered ditt besök enligt tipsen här bredvid så kan du sedan lägga all kraft på att få ut det mesta och bästa av LIGNA 2009. 

Välkommen till Hannover!

Med vänlig hälsning
Nils Fickler

 
Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: : info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!