MDA Motion Drive and Automation

Bättre konjunktur ger komplett MDA 4 - 8 april 2011
Föregående MDA Hannover ägde rum 2009 och var naturligtvis påverkad av det negativa konjunkturläget. Nu ser alla tecken inför 2011 mycket positiva ut. MDA Hannover kommer att avspegla branschen i hela sin bredd och företag som Ina Schaeffler, SNR /NTN och många fler kommer igen. 

Starkt deltagande i Hannover från ledande företag
Våra samtal med de ledande företagen inom branschen visar på mycket stort intresse för MDA Hannover 2011. Trelleborg Sealing Solutions, Box Rexroth, Parker, Freudenberg Simrit, Eaton och Hydac är några av de företag som redan anmält och flera av dem med större utställningsyta. "Det tyder på att utställarna har mycket spännande nyheter och produkter att visa" kommenterar Manfred Kutzinski, ansvarig för MDA i Hannover.

Internationell MDA i Hannover
Signaler från alla viktiga utställarländer pekar på mycket starkt internationellt deltagande 2011. "Det italienska deltagandet ökar återigen rejält efter ett lugnare år 2009 och det brukar vara en bra indikator på hur mässan blir", säger Christian Geier, projektledare för MDA i Hannover

MDA Worldwide Events i kronologisk ordning:

 • MDA Russia 28 sep - 1 okt 2010 i Moskva NYHET!
  Premiär för MDA Russia i Moskva, med många stora företag  anmälda. Läs mer på www.mda-russia.com.
 • PTC Asia 25 - 28 okt 2010 i Shanghai
  Den ledande mässan för driv och flödesteknik i Kina, endast enstaka platser kvar, mer info www.ptc-asia.com.
 • MDA India 15 - 18 dec 2010 i Mumbai
  För tredje gången arrangeras MDA India med utställare som Ina Schaeffler, Freudenberg, Parker m. fl. Mumbai är det industriella centret i Indien och behovet och investeringsviljan i ny teknik är mycket stor. Mer info www.mda-india.com.
 • WIN, 3 - 6 februari 2011 i Istanbul
  Turkiet är en mycket expansiv marknad med snabb utveckling. Här heter mässan WIN och målgruppen är hela regionen runt Istanbul. Läs mer: www.win-fair.com
 • MDA Hannover 4-8 april
 • MDA South America 4 - 7/4 2011 NYHET!
  Det senaste tillskottet i MDA-familjen. Sydamerika är en mycket viktig marknad och Sao Paulo blir utställningsort. Många av de ledande företagen har redan anmält. Även här börjar det bli trångt om plats, mer info på www.mda-southamerica.com.

Oavsett vilken MDA mässa som är intressant för er eller era distributörer, hjälper vi er gärna, maila nils@messe.se vid intresse.

Ledarspalten:

Bäste Läsare,

MDA Nytt som fokuserar på driv- och flödesteknik är det senaste i raden av nyhetsbrev vi skickar ut till våra svenska kunder och intressenter. Skälet är naturligtvis att detta är ett mycket intressant och expansivt område. MDA är en av de ledande fackmässorna inom HANNOVER MESSE och äger rum där vartannat år i april.

MDA är också en ledande fackmässa på våra tillväxtmarknader. Det började med fackmässan PTC i Shanghai före millennieskiftet och har fortsatt med MDA-mässor i Indien, Turkiet och nu även i Ryssland och Sydamerika.

Framtiden för svenska exportföretag ligger helt säkert i tillväxtmarknaderna där kraftig befolkningsökning och en bra befolkningspyramid och goda ekonomiska förutsättningar garanterar tillväxt. Även MDA Hannover har knappt hälften av sina besökare från andra länder än Tyskland och är en utmärkt  internationell marknadsplats.

På samtliga mässor erbjuder vi olika deltagandeformer, från egna montrar till olika typer av färdigmontrar. Vi på Sverigekontoret representerar samtliga dessa mässor och kan hjälpa er att få ut mer av er mässinvestering. Välkommen att kontakta oss!

Vi hoppas att ni skall uppskatta denna information om våra MDA Worldwide Events.

Med vänlig hälsning
Nils Fickler

Ett nyhetsbrev från:
Hannovermässans Sverigekontor AB
Tel: +46 8 611 44 06
E-post: info@messe.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss? Meddela oss!